ŞEKERSİZ KURU BAKLAVA

  • Baklavalık Tam Buğday Unu
  • Tatlandırıcı; Stevia Bitkisi Şurubu (Yanında)
  • PH Değeri Düşük Diyonize Su
  • Zeytin Yağı + Bitkisel Ayçiçek Yağı
  • İçi Cevizli Üzeri Antep Fıstığı
  • Diyabetik Buğday Unu
  • Light Buğday Nişastası
  • Organik Yumurta

Organik olarak üretilen kuru şekersiz baklavamız, birlikte gönderilen stevia ile tatlandırılır ve normal şekerli baklavatadında lezzetve tatda tüketilir.

T.C. Gıda Tarım Bakanlığının 25.10.2019 Tarih TR.35K076797 işletme Kayıt Belgesi İle Diyet ve Diyabetik Tatlılar Gıda Kodeksine Uygun Olarak Üretilmiştir.


BİLGİLENDİRME VE TAVSİYELER

HAZIRLANIŞI :
Kuru Baklavanın Kağıt Tabakta Isıtılması 6 dakika,
şerbetini içmesi ve soğuması 54 dakikadır.
1- Üzerindeki etketi kapağını açma işaretinden çıkarın.
2- Yanmaz kağıt tabak ile birlikte elektrikli fırın 180 C geldiğinde
Baklavayı 6 dakika ısıtın. Süreyi geçrirseniz rengi değişebilir.
3- Steva şurubunu da 3 dakika cezvede ısıtın
Buharlaşma aşamasına gelmeden ateşi kapatın.
4- Sıcak baklavaya, sıcak şurubu her diliminin üzerne gezdirin

ŞEKERSİZ BAKLAVA KİMLERE TAVSİYE EDİLİR :

1- Kilo kontrol ve şekerli tatlı yiyemeyenlere tavsiye edilir.
2- şekersiz baklavayı yemeden önce :
şeker ölçümünüzü yapın. Çıkan sonucu not edin.
3 dilim baklavayı yiyin başka hiç bir şey yemeyin.
takriben 2 saat sonra tekrar şekeriniz ölçün.
Şekerinizin pek yükselmedğini ve sizi rahatsız
etmediğini göreceksiniz. Yinede aynı gün içinde tekrar
baklava yemeyiniz. Doktorunuza veya diyetisyeninize
danışınız. Vereceği tavsiyelere uyunuz.
Muhafaza Şekli: Kuru Baklava kapalı ambalajlı ve
şerbetsiz olduğu için dayanma süresi buzdolabında 4 aydır.
Şerbetli olarak buzdolabında 14 gün içinde tüketilmesi tavsiye edlir.
şerbetlendikten sonra yine buzdolabında muhafaza edilmelidir.
Normalde buzdolabında bozulmaz. Lezetinde değişiklik başlar.
Beyaz şeker kullanılmadığı için şekerlenme olmaz.
Allerjen Uyarısı:
Tam buğday ununda gluten vardır. Çölyaklılar yememelidir.
Bu üründe Kimyasal koruyucu yoktur.
Mısır şurubu yoktur. Transyağ yoktur. glikoz – furuktoz yoktur.
Beyaz pancar şeker kullanılmamıştır.